LAURENT BAKERY

RG LADD

Job: Laurent Bakery

Client: Maxim Infrastructure

Location: Braeside

Scope: LV Main Switchboards, Main Distribution Boards and Splitter Board

Completed: November 2017

DESCRIPTION:

Laurent Bakery was a design and Construct project, upgrading the existing building with additional freezer storage and packing area.

The Main Switchboard was installed in a switch room on a mezzanine over the transformers, so we had to work very closely with Maxim in regards to switchboard design and weight.

All boards went through a thorough process of approval, with Maxim having an input on almost every detail.

The success of this project has helped RG Ladd build a strong relationship with Maxim and we are currently in talks about similar projects.

Recent Projects
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2018 Decon Corporation 

  • Grey LinkedIn Icon